ЕКОАРТ АНОНИМ ШИРКЕТИ

През 1979 година, в област Маниса, разположена в Егейската част на Република Турция, започна нашето търговско приключение с джининг и търговия с памук на вътрешния пазар, а през 2015 година фирмата ни придобива институционална структура като ’’ЕКОАРТ ТАРЪМ АНОНИМ ШИРКЕТИ’’.

Група Натурални Масла

Група Натурални Масла

Група Органични Фуражи

Група Органични Фуражи

Група Сушени Плодове

Група Сушени Плодове

Група Зърнени Култури

Група Зърнени Култури

Органични Яйца

Органични Яйца

Група Медицински и Ароматни Култури

Група Медицински и Ароматни Култури

 • Какво е Биологично Земеделие?

  Какво е Биологично Земеделие?

  Биологичното земеделие възстановява баланса в природата, загубен поради дефектни приложения, осигурява приемствеността в плодородието на почвата, чрез биологична борба за контролиране болестите и вредителите, ...
 • Предназначение на Биологичното Земеделие

  Предназначение на Биологичното Земеделие

  Биологичното земеделие има за основна цел опазване на природните ресурси и възстановяване влошеното екологично равновесие, устойчиво земеделие, опазване на почвата, защита на флората и фауната, продължаване на биологичното разнообразие и прекратяване на химическото замърсяване на природата от токсични остатъци.
 • Защо е Необходимо Биологичното Земеделие?

  Защо е Необходимо Биологичното Земеделие?

  Замърсяването на повечето земеделски земи от неконтролираното и прекомерно използване на синтетични химически суровини (синтетични минерални торове и синтетични химически пестициди и др.), причинява нарушаване на естествения баланс на природата.
 • Всички права запазени © 2020 - Екоарт Таръм